Bar Černý Anděl je společensky odpovědný i díky třídění odpadu

Letos jsme opět oceňovali v rámci 5. ročníku soutěže „Cena hejtmana Ústeckého kraje za společenskou odpovědnost“. Ceny hejtmana se účastnilo 39 subjektů z řad podnikatelského i veřejného sektoru, včetně škol a obcí. A kteří to byli? POJĎME SI KAŽDÉHO ÚČASTNÍKA POSTUPNĚ PŘEDSTAVIT.

Bar Černý Anděl nabízí v Mostě služby pohostinství, mezi které patří bar, restaurace a penzion pro veřejný i soukromý sektor. Tímto výrazně přispívá k rozvoji cestovního ruchu v našem kraji, Mezi další jejich činnosti patří degustace pro rozšíření sortimentu v našem kraji, v minulém roce to byla ochutnávka vín místního vinařství a sýrů.

Penzion nabízí komfortní, nově vybudované ubytování v Mostě. Penzion se nachází přímo v mostecké sportovní hale. Možnost ubytování využívají nejen sportovci navštěvující halu, ale i návštěvníci fotbalového a hokejového stadionu v Mostě, mosteckého Autodromu či ostatních nedalekých sportovišť.

Restaurace nabízí příjemné posezení a možnost kvalitního stravování přímo ve sportovní hale, což ocení především návštěvníci sportovních akcí – rychlá a kvalitní jídla bez nutnosti složitých přesunů. Majitelé se snaží vybírat čerstvé suroviny s dodávkou od lokálních farmářů a podporují tak regionální dodavatele z blízkého okolí, kteří mají dlouholeté zkušenosti a nabízejí kvalitní produkty. Zaměstnanci mohou přispívat svými nápady do rozhodovacích procesů a taktéž pro zlepšování chodu restaurace, např. novými recepturami.

Bar pomáhá obcím a kraji s organizačním zajištěním na různých akcí formou cateringu. Organizace se zaměřuje na kvalitní a pestrou nabídku tak, aby byla uspokojena co nejširší část veřejnosti. Zpětnou vazbu sledují prostřednictvím facebookových stránek, kde mají zákazníci možnost zhodnotit, jak jim chutnalo a zda se jim služby líbily nebo zda jim něco chybělo. Zákazníci mají také možnost napsat svůj návrh na zařazení nějakého receptu do menu.

Společensky odpovědný je Bar Černý Anděl také díky třídění odpadu. Dále nabízí zákazníkům donášky vlastních nádob, aby předešli zbytečnému produkování plastových obalů.