TRCZ s.r.o. – společnost s odpovědným přístupem

Jedná se o společnost, která bere vážně odpovědnost za své zaměstnance, zákazníky a planetu. Podporuje dobročinné, kulturní a sportovní aktivity organizované jejími zaměstnanci. Také podporuje zaměstnance, kteří dělají něco pro ostatní ve svém volném čase. Jejich zaměstnanci se nejčastěji věnují dětským sportovním klubům, podílejí se na úklidu, organizaci akcí nebo zvelebování veřejného prostranství. Podporují zájmy dětí o studium technických oborů v MŠ, ZŠ, SŠ, VŠ.

Spokojenost svých zaměstnanců zjišťují každoročním průzkumem, osobními rozhovory v rámci pracovního hodnocení, dále nabízejí možnost hodnocení jídel v kantýně a schránky důvěry.

TRCZ s.r.o. si cení svých zaměstnanců, a to nejen slovně, ale i skutky. Nabízí velmi širokou škálu nefinančních benefitů, které zahrnují od bonusů za docházku až po možnost výběru části mzdy kdykoliv během měsíce. Pružná pracovní doba, zdravotní péče, slevy na nákup nových vozů značky Toyota, Škoda a Ford, kurzy angličtiny a profesní rozvoj jsou jen některé z výhod, které zaměstnanci zde mohou očekávat.

Odpovědný přístup k zákazníkům uplatňují různými způsoby. Proaktivní přístup, včasná komunikace a efektivní řešení reklamací jsou základními kameny v jejich vztahu se zákazníky. Dodržování požadavků a udržování dobrých vztahů jsou pro TRCZ s.r.o. samozřejmostí.

Společnost získala ocenění spolehlivý dodavatel Ford Q1. Je držitelem certifikace ISO 14001:2015, ISO 9001 a IATF 16949. Již 12 let je držitelem certifikátu Bezpečný podnik – zavádí aktivity pro podporu tvorby bezpečného pracoviště, na vlastní náklady pořídili EMG zařízení, které používá jejich smluvní lékař při vstupních lékařských prohlídkách zaměstnanců aj.

TRCZ s.r.o. není zodpovědná jen vůči lidem, ale i vůči planetě. Jejich závazek snižovat emise CO2 do ovzduší o 50 % do roku 2030 je jen jedním z mnoha kroků, které podnikají ve prospěch životního prostředí. Také se zaměřují na recyklaci plastových odpadů, používání vratných obalů a na snížení spotřeby pohonných hmot u benzínových sekaček velmi inovativním způsobem, a to zapůjčením ovcí z farmy v období od května do října. Dále používají tepelná čerpadla místo plynového vytápění. Firma spustila provoz vlastní fotovoltaické elektrárny umístěné na střeše budovy (největší střešní FVE elektrárny v Ústeckém kraji) pokryje cca 25% roční spotřeby energie v TRCZ.