Cyklus besed „Mosty Mostu“ pokračuje

Na VŠFS v Mostě pokračuje ve středu 16. května 2018 cyklus besed  „Mosty Mostu“ s manžely Krocovými

Nejen sportovní příznivci, pedagogové či studenti, ale též široká mostecká veřejnost je srdečně zvána 16. 5. od 17 hodin do studijního střediska Vysoké školy finanční a správní v Mostě, v ul. Pionýrů 2806 na besedu s manžely Martinou a Lukášem Krocovými, která se uskuteční v rámci  cyklu „Mosty Mostu“.

„Nejen jako přesedkyně krajské tripartity, ale především jako obyvatel Ústeckého kraje a města Mostu a máma dvou holčiček, vnímám tento cyklus přednášek se zajímavými osobnostmi, kteří pracují pro náš region, jako velmi přínosný. A mohu všem doporučit, aby se jej zúčastnili,“ říká Gabriela Nekolová, DiS., předsedkyně HSR-ÚK.

Manželé Krocovi  se již 20 let věnují práci v badmintonovém klubu Superstars Most, který má téměř 300 členů a řadí se ke klubům s největší členskou základnou v ČR.

Manželé Krocovi zároveň vybudovali i unikátní projekt badmintonové akademie, které se daří e spolupráci s vybranými školskými zařízeními na Mostecku (od MŠ a po VŠFS) vychovávat nejen výborné hráče, ale i velmi dobré studenty. Svěřenci manželů Krocových dosahují vynikajících výsledků na turnajích po celém světě a skvělým způsobem propagují i naše město.

Před pár dny se hráči jejich akademie vrátili z Mistrovství světa školních klubů v Indii, kde startovali pod hlavičkou Podkrušnohorského gymnázia a obsadili zde skvělé šesté místo.

Chcete-li se dozvědět, jak se jim podařilo dlouhodobě úspěšně rozvinout jejich celou řadu aktivit, které nabízí pro děti již od předškolního věku či proč kladou v celém systému akademie velký důraz na propojení kvalitního vzdělávání se sportovním rozvojem mladých lidí, přijďte na středeční besedu nesoucí název „Více než jen badminton“ – Future is your choice“.

Otázky na manžely Krocovi je možné zasílat do 14.5. také emailem na adresu: mostymostu@seznam.cz.